Samen je huis isoleren met korting én subsidie. Doe je mee?

Op 7 november heeft Duurzaam Hees zijn derde campagne afgetrapt met een informatiebijeenkomst over isolatieglas. Ruim vijftig wijkbewoners luisterden in de Petruskerk naar presentaties over isolatie en isolatieglas, door Duits Isolatie en RoRi Kozijnen. Beide bedrijven kwamen met een speciaal aanbod voor Hees. Het nemen van isolatie-maatregelen is nu extra interessant vanwege de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH), waarover informatie werd verstrekt door Loket Duurzaam Wonen Plus van de Gemeente Nijmegen.

Door je woning te isoleren of HR++ of triple glas te plaatsen woon je comfortabeler en het levert je ook nog een lagere gasrekening op! En je helpt het klimaat, want je veroorzaakt minder CO2-uitstoot. Het kan ook zeker lonend zijn om je woning na te isoleren of oude varianten van dubbel glas te vervangen, eventueel gecombineerd met nieuwe kozijnen.

Om het inwoners van Hees zo gemakkelijk mogelijk te maken, heeft buurtteam Duurzaam Hees al wat voorwerk gedaan. In samenwerking met Energiecafé Molenhoek en een onafhankelijk adviseur zijn offertes van leveranciers grondig met elkaar vergeleken op prijs, kwaliteit, referenties, voorwaarden, keurmerken, certificaten en dienstverlening. Hieruit kwamen de geselecteerde bedrijven als gunstigste naar voren.

Na afloop van de presentaties bleven veel geïnteresseerden even plakken om extra informatie in te winnen of om zich meteen in te schrijven voor een adviesgesprek en vrijblijvende offerte van de leveranciers.

Wil je ook deelnemen aan de campagne? Schrijf je dan in voor een adviesgesprek en vrijblijvende offerte van de leveranciers:

Inschrijven campagne Duurzaam Hees

Wil je meer informatie? Download dan de presentaties van de informatiebijeenkomst:
Presentatie Nibag over isolatie en isolatieglas
Presentatie RoRi Kozijnen (met het aanbod van RoRi)
Presentatie Duits Isolatie (met het aanbod van Duits)
Presentatie Loket Duurzaam Wonen (over subsidie en duurzaamheidslening)
Samenvatting Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Schrijf je in voor meer informatie!

Privacy verklaring

Duurzaam Hees gaat zorgvuldig om met de ingevulde gegevens. Deze worden alleen gebruikt voor het geven van informatie over Duurzaam Hees en haar activiteiten in de wijk en worden niet verstrekt aan derden. In uitzonderlijke gevallen zullen wij contactgegevens uitwisselen met Vereniging Dorpsbelang Hees, maar alleen indien we van mening zijn dat dit interessant kan zijn voor betrokkenen.

Duurzaam Hees is mede mogelijk gemaakt door: