Aanbod Duurzaam Hees, verduurzamen eigen woning

Aanbod Duurzaam Hees, verduurzamen eigen woning

Steeds meer mensen willen energie besparen. Dat verlaagt de energierekening, zorgt voor een comfortabel huis en is goed voor het klimaat. Dit kan door de thermostaat een graadje later te zetten. Maar wat kunt u nog meer doen om uw huis te verduurzamen?

Duurzaam Hees heeft samen met de gemeente Nijmegen een advies voor u laten maken waarin u dit kunt zien. Dit heet het Nijmeegs Energie Bespaar Advies (NEBA) nijmegen.nl/neba. Hiervoor heeft de Gemeente Nijmegen een aantal huizen geselecteerd. Deze adressen worden middels een brief uitgenodigd door de gemeente. Heeft u een brief ontvangen? Dan kunt u hieraan deelnemen.

Advies op maat voor úw woning

Dit advies is specifiek voor uw woning gemaakt en helemaal gratis. U krijgt inzicht in verduurzamingsmaatregelen, bijbehorende investeringen, de beste volgorde van maatregelen en de terugverdientijd.

Om het advies in te zien, gaat u naar nijmegen.nl/neba en logt in op het online platform NEBA. U krijgt direct inzicht in adviezen voor uw woning. Door een vragenlijst in te vullen, wordt het advies nog meer op uw situatie toegepast. U kunt nu direct beginnen!

Informatiebijeenkomst

Duurzaam Hees en de Gemeente vertellen u graag meer over het NEBA. Daarom is er een informatiebijeenkomst georganiseerd op maandag 22 mei van 20.00 tot 22.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur, in de Petruskerk aan de Schependomlaan 83.

Omdat het fijn is om een idee te hebben hoeveel personen er aanwezig zullen zijn vinden we het prettig als u zich aanmeldt voor de informatieavond via deze knop.